Vecka 44 luncher
Måndag 28.10
Köttig pyttipanna med kryddgurks båtar, rödbeta och stekt ägg L,G
Ugnsflundra med räk-hummersås och rikligt med dill L,G.K
Rosmarin rostad kyckling och Fetaröra L,G
China: Griskött och grönsaker Sichuan med jasminris M,G,K,T
Tisdag 29.10
Rödvinsoxe med bacon, svamp och smålök samt pilaffris M,G
Stekt spröd fisk med citronvinaigrette och dillgräddfil samt potatismos L,K
Jägarsmörgås med klyftpotatis L
Indisk “Tharri Wale Anday” äggcurry med raita och basmatiris L,GKa
Onsdag 30.10
NötShawarma med Pitabröd och Taratordipp L
Rotsaksplättar med lingon L,Ka
Rostad grisfile med gräddig pepparsås L,G
Curry-höns och grönsakssoppa L,G
Sammetslen salted caramelmousse L,G,Ka 2€ (ingår i sopplunchen)
Torsdag 31.10
Hemgjorda stora köttbullar med kantarellsås och nylöks-potatisstomp L,G
Abb Fried Chicken AFC: paneradi kyckling med dragonmajonnäs och batatlkyftor L
Skepparens smakliga ugnsströmmingar L,K
Dill-Pestopasta med körsbärstomat, solrosfrön samt parmesan L,Ka,P
Ärtsoppa på rökt gris serveras med hackad lök M,G
Ålands pannkaka med plommonsylt och snömos L,Ka 2€ (ingår i sopplunchen)
Fredag 1.11
Caesarburgare 100 % nöt med bla. Caesarmajonnäs, Romersk sallad och parmesan-franskisar L
Grisinrefilesauté med champinjoner och Koskenlaskija samt timjanris L,G
Marokansk batat-grönsaksTagine med vitlöksyoghurt M,G,Ve (yoghurt L,Ka)
Gräddig två sorters fisksoppa L,G
Efterrättsdag: Halloween efterrätt på husets vis L,Ka
L = laktoositon
Ka = kasvisruoka
Ve = vegaaninen
T = HOT
M = maidoton
G = gluteeniton
P = sisältää pähkinää
K = sisältää kalaa tai äyriäisiä
Yhteydenotot ja tiedustelut:
tahti.abb@gmail.com tai 045 884 9291.
Kysy henkilökunnalta lisää allergeeneistä.
Kaikki oikeudet pidätetään.